Én af vores genboer har købt det fineste trædrivhus – jeg ligeledes have en pavillon

I flere år har jeg gået og ønsket at få et skt. havepavillon [shpavilloner.dk/havepavillon], og i sidste uge har Sten sagt ok. Så nu er jeg ”tvunget” til at starte shoppestop og vige udenom at finde nye lækre ting og sager til mine poder. Når jeg selv lægger pengene, har han lovet at være behjælpelig med at montere det. Han tænker, en pavillon [shpavilloner.dk] er for feminin. Jeg har derfor kigget på et trædrivhus [shpavilloner.dk/traedrivhus] som en fælles middelvej, men da han bemærkede billederne, vurderede han, at det er akurat lige så feminint som at eje en havepavillon. Jeg vurderede sgu, min ide var et virkelig fint kompromis.

Jeg kan absolut se et styk havepavillon trone ude i haven. Den kan blive placeret tæt på hjørnet i haven, og undertegnede ser frem til at få en masse krukker og potter og lade mine planter spire dér i varmen. Jeg vil samtidig have mulighed for at drikke roibosthe og læse Alt og Haven, i mens jeg ser naturen lige på den anden side af glasset i havens pavillon.

Trædrivhus eller havepavillon?

Både havepavillon og trædrivhus tåler at blive malet, begge giver rum til potter og plastikstole og de to modeller lader én være idenfor og have en fornemmelse af at være ude: Og det er det, jeg drømmer om. Måske er en pavillon lidt større end ét trædrivhus. Det bli´r nok udgifterne, det bliver truffet på baggrund af. For det bliver svært at spare de penge op – det fornemmer vi nu.

Jeg har overvejet både havepavillon og trædrivhus og har en anelse bøvl ved sådan at kunne se forskel på de to. Jeg evner at læse om fordelene ved at vælge et drivhus af træ ja det har jeg helt tal på. Men den største gevinst ved at vælge havepavillon eller trædrivhus har jeg ikke overblik over.