En fontæne i en klasse for sig er en attraktiv investering i firmaets brand

I vinters da vores firma flyttede til et nyt hovedsæde, tog vi en beslutning om at gå hele vejen og bruge penge på flotte omgivelser med enestående vandkunst både inde og ude. Der var adskillige valgmuligheder. Af den årsag var det alfa og omega for mit firma at indgå en kontrakt med en leverandør, der ikke alene ville opsætte en fontæne. Dertil var det centralt for de øvrige ejere og mig, at det valgte firma ikke blot designede uoriginalt vandplaskeri.

Det færdige resultat er ganske enkelt beundringsværdigt. Som firma har vi nu fået et flot spejlbassin med afslappende musik i lobbyen, som blev til som et resultat af grundig rådgivning om funktionalitet og det visuelle udtryk og en projektstyring, som blev realiseret efter aftalen. Endvidere er vores spejlbassin designet som en trappe, så spejlbassinet går hele vejen op igennem kontorbygningen til 7. etage. Vores firma er dermed blevet velsignet med et mesterværk af et spejlbassin, som der allerede nu får talrige rosende ord fra besøgende.

Uden for indgangen er der ydermere kommet vandkunst i fremragende kvalitet efter alle kunstens regler. Her har vi nemlig investeret i et interaktivt springvand, hvor vandet ændrer sig efter hvilke bevægelser, der er i omgivelserne. I springvandets midte er der indbygget en fontæne i et individuelt design, som der matcher hovedsædets arkitektur på fornem vis. I fald dit virksomhed også vil have vandkunst ud over det sædvanlige, vil vi af den grund uden tvivl anbefale den vandtekniske virksomhed, som vi arbejdede sammen med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>