Hvad moi kender til lister, stropper, gas cylinder og gummilister er ikke prægtig

Min storebror skal jobbe gas cylinder (www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre), stropper (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper), lister (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster) & gummilister. gætter, så aner jeg ikke en dut omkring gas cylinder, stropper, gummilister & lister. Eller … gummilister kæder jeg sammen med at lister i for eksempel badeværelset. Og stropper kan f.eks. være lokaliseret i 6A, som passagererne kan holde i, eller i nakken på min frakke, så den kan komme op at hænge.

Gas cylinder, stropper, lister og gummilister som branche er uvant for mig. Vi taler fra tid til anden om job, storebror og jeg, og som følge af det er undertegnede nysgerrig omkring, hvilken info Tim kommer til at sludre om gummilister, gas cylinder, lister & stropper.

Stropper af gummi kan vidst benyttes til presenninger, trailere og lastbiler. Gas cylinder kan såvel bruges til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, beretter min storebror. Ud over at du som måske en fjeder, så ved undertegnede ik helt, hvordan den slags gas cylinder faktuelt kan anvendes.