Jeg håber på, at vi rejser til USA…

Når det kommer til mig, har jeg evig og altid holdt af at drage ud i verden. Jeg kan derfor til fulde bakke op om det gamle livsråd: at rejse er at leve… Jeg rejser hyppigt væk hjemmefra i lang tid, de gange jeg tager på en af de såkaldte langtidsrejser… Jeg skitserer altid mine ferierejser » www.samson-travel.dk/forside, således, at jeg vender hjem med flest mulige oplevelser. Hvilket bevirker, at mit dagsprogram evig og altid er tæt pakket, af den grund, at jeg har i sinde at nå at prøve så mange nye ting, som er realiserbart. Når jeg rejser fra Aalborg » www.samson-travel.dk/rejsetyper/rejser-fra-aalborg, & rejser til USA , www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa, for eks., kan jeg ane allerede natten før, at jeg er ivrig! Og hele prologen med at forberede & købe de forstående langtidsrejser er afgjort fortrinligt! Jeg påtænker at købe hele familiens ferierejser i god tid, idet således får jeg ekstra uger, hvori jeg besidder mulighed for at nyde udsigten til alle de herlige strabadser, som venter mig!

Siden jeg var ung har jeg oplevet utallige lande. Mit livsmål er at nå at aflægge et visit hos så mange lande som muligt. & jeg agter at vedvare med at besøge jordens fjerneste afkroge, netop indtil kroppen ikke kan klare mosten! Dét er heldigt, i det tilfælde, at familien rejser fra Aalborg & rejser til USA for eks., hvilket skyldes, at lufthavnen er lokaliseret i gåafstand fra vores bolig. Så plejer jeg at gå hjemmefra i fornuftig tid, inden mit fly skal afgå, for der er ik nogen som helst ting mere ærgerligt end at stresse. De gange man for eks. rejser til USA & rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg vidende om, at man som rejsende lover at være der mindst et par timer før. Jeg har prøvet mange langtidsrejser, at jeg beskrive procedurerne detaljeret. Jeg er så bekendt med at navigere i denne verden, hvilket skyldes, at jeg har været på utallige ferierejser, af den grund ved jeg altid, hvad som jeg kan forvente at møde i en afgangshal. Mit kommende eventyr ligger forude, når jeg nok engang rejser til USA. Denne gang er det sammen med hele vores familie, vi rejser fra Aalborg lufthavn indenfor en lille uge!