Jeg har været glad for Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Drømmer du om at gennemføre en Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn » www.vucfyn.dk/fynshfkursus,?

Måske har du allerede helt tjek på, hvad du vil arbejde med. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive socialpædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går direkte efter en samfundsfaglig uddannelse på uni.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, er jeg overbevist om, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, dengang jeg gik ud af skolen. Aner du det heller ikke?. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver dig et par år til at mærke efter. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme

Afslutter du 10. klasse til juni, og drømmer du om at gennemføre en uddannelse med mange valgmuligheder til rådighed? Gennemfører du din HF i Odense hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så har du mulighed for at gå efter HF-en til akurat den retning, som du vil hen på. Jeg er glad for den beslutning.

Som noget ekstra ved siden af en almindelig hf , hvor der er valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn desuden linjerne: Sproglig hf, Pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet til at gøre dig klar til drømmestudiet.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Vil du at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en hel masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Bliver du færdig med folkeren til forår, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en HF-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf-en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det skulle jeg, men det var egentlig ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn som mig