Jeg synes, at der nemt kommer stenslag i min bils forrude

Da jeg kørte på motorvejen forleden dag, kom der et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, i bilens forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, . Jeg blev temmelig sur, fordi jeg allerede lige har fået bilen repareret, og nu skal jeg have det igen. Dog tager det glædeligvis ej så længe, kun omkring en halv time. Jeg tror herudover, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inklusive, men jeg er ej sikker, så jeg skal lige spørge min kæreste. Det betyder hvorom alting er, at udbedringen af det førnævnte stenslag i min forrude vil blive omkostningsfrit, medmindre at vi skal skille os af med en sum penge til forsikringsselskabet for selvrisikoen. Det er et ret stort stenslag, så jeg undrer mig lidt over, om det egentlig nødvendiggør en udskiftning af hele bilruden. Det gør det forhåbentlig ikke, på grund af at det sikkert vil komme til at vare længere tid, og det bliver også dyrere for os, altså hvis vi selv kommer til at betale. Egentlig synes jeg, at der generelt let kommer stenslag i min bils forrude. Er det muligt at en forrude kan være af dårligere kvalitet end andre forruder? Jeg har ikke specielt meget styr på det med biler, har I sandsynligvis allerede forstået. Men det er jo også mest en interesse for mænd og ikke kvinder. Det eneste, som betyder noget for mig, er, hvorvidt bilen ser flot ud.