Tagdækket behøver absolut 1 omhyggelig algebehandling

Jeg anslår, at mange der har hus udholder vrøvl i.f.m. alger. Os indbefattet. Så derfor må husets tag igennem 1 habil algebehandling (http://alge-stop.dk/algebehandling/). Jeg bedømte ikke, at algevæksten kunne være skidt for teglstenene, men i dag forklarede fruens arbejdsfælle mig, at grønalger er som en sugende svamp på tagbelægningen og suger væde. Væden trækker så ind i bygningen og konen og jeg risikerer dårligt indeklima og sprængninger i frost. Og at få hærget vores teglsten som følge af, at jeg og fruen ikke fandt tid til at eliminere algerne, det ville sandelig være alt for dumt. Efter vinteren når frosten er ovre, starter jeg på algebehandling af tagdækket. Joan og jeg er forvirrede over, om vi to gider selv at gøre maset. Undertegnede kan læse på forskellige online debatsted, at folk er temmelig unige om, den enkleste fremgangsmåde til at gribe jobbet an, – deltagerne diskuterer, hvorvidt du kan vælge at desinficere villaens tagbelægning v.h.a. rollingernes super shooter vandpistoler. Det er meget ubehaget. Godt nok har undertegnede absolut andre ting jeg vil spendere udgiften på, men jeg og fruen magter ej, en rensning, der skal vare en evighed. Desuden er undertegnede nu heller ikke pjattet med ideen om at rende rundt på hustaget og hælde beklædningen ind i fedtet sæbemiddel – eller hvad man bruger ved algebehandling. Jeg mener, det nok skal blive pengene værd at få en habilt udført algebehandling. Jeg vil snarest indsamle tre-fire intro-tilud fra et par af vores gode firmaer og derefter diskutere betingelserne sammen med en bekendt, som også var igennem strabadsen denne april.