Undertegnedes søvn skal forbedres ved hjælp af nyindkøbt havehegn i form af en parring af lydhegn og flot raftehegn

Jeg har egentligt været generet af manglende lydhegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn) omkring min bolig. For jeg logerer med mine tøser ud til et stk udpræget larmende motorvej og er bare mega træt af om morgenen af støj fra lastbiler og busser. Så endelig ska’ jeg erhverve et lydhegn. Pånær de støjværn er nær motorvejen, så vidste jeg ikke vedrørende lydhegn. Men sådan et lydhegn/havehegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn) kan du åbenbart nemt anskaffe sig som grundejer. Juhuuu.

Undertegnede skal have et lydhegn der er udformet som et raftehegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn). Dét look vurderer jeg er et naturligt havehegn, som matcher godt til husets udseende med en rustik have. Et lydhegn kommer i en sådan størrelse så jeg og døtrene omgår udsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser super dejligt ud med sit trælook. Pigerne og mig bliver fascineret af vores nye havehegn .

Der skal være et par buske nær ved matriklens spritnye havehegn. Og så har vi en række æbletræer, der samtidig kommer til at give lidt modspil til det spritnye raftehegn. Spændte mig glæder mig til vores nye lydhegn og forhåbentligt kunne sove længe med begrænset trafiklarm. Lydhegn stilheden bliver luksus. Projektet havehegn starter med netsøgning efter sammensætningen af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske begynde fra om nogle hverdage.

.