Vedrørende træemballage, europaller, plastpaller, højbede og trykimprægnering

I efterhånden lang tid har det været smart moderne at behandle europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25,, træemballage (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31) eller plastpaller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28) til alle mulige møbler. Og jeg funderer som så mange andre, om hvorvidt jeg på samme måde kan kreere køkkenbede eller måske noget at sidde på i haven ud af træemballage, europaller eller plastpaller. For kort tid siden har jeg modtaget et bålsted i gave, og noget skal jeg og vennerne jo sidde ved, imens gæsterne luner snobrød og hygge ved ilden. Endvidere mener jeg, det virker miljøvenligt og tjekket at selv at lave noget.

Tror I ikk, at det vil være fint at indrette en del højbede og stole, som jeg selv har designet? Efter lidt internetsøgning vedrørende køkkenbede lavet af europaller og træemballage har jeg fundet ud af, at nogle råd skriver at du burde bruge plastpaller fremfor europaller. Dette skyldes at mine pluksalat, kartofler og rødbede. Men såfremt man bruger plastpaller kommer der ikk til at komme den risiko.

Borde i europaller eller anden træemballage er sandsynligvis ik lige så godt. Til det vil man bruge plastpaller i stedet, så jeg med sikkerhed kan sætte en spegepølsemad fra mig. Europaller og træemballage er anvendelige til siddemøbler, som egentligt ikke kommer i kontakt med grøntsager og krydderurter. Jeg burde i hvert fald uden problemer kunne lave siddemøbler af europaller og træemballage uanfægtet om det er trykimprægneret.